Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Zöld Föld TK./NAT2020
Zöld Föld TK./NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256744
Raktári szám: OH-FNT910TA

Bruttó egységár2190

Fizika 9-10.B II.kötet TK/NAT
Fizika 9-10.B II.kötet TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256447
Raktári szám: OH-FIZ910TB/II

Bruttó egységár3100

Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Kémiaérettségi kidolgozo. vizsgaköv.k és emelt2024
Író: --
Kiadó: Medicina Kiadó
ISBN: 9789632269023
Raktári szám: Medicina

Bruttó egységár3630