Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelem 11.B FGY./NAT
Történelem 11.B FGY./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362357
Raktári szám: OH-TOR11MAB

Bruttó egységár2000

Lagune 2. TK.+CD
Lagune 2. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016259
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8550

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786158153935
Raktári szám: OH-BIO09TB

Bruttó egységár2000