Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Neu 3. tk.
Themen Neu 3. tk.
Író: Heiko Bock
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 3190015236
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3240

Tangram Aktuell 2. Lektion 5-8+CD
Tangram Aktuell 2. Lektion 5-8+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018178
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

Klick und Blick
Klick und Blick
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631952681
Raktári szám: NT-56476

Bruttó egységár1670