Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. WB
New Hotline Interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357685
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

Színes próbaérettségi emelt történelem fsorok2024
Színes próbaérettségi emelt történelem fsorok2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634997092
Raktári szám: MX-1929

Bruttó egységár4880

Természetismeret-Biológia TK-szakiskolás
Természetismeret-Biológia TK-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634649892
Raktári szám: AP-091002

Bruttó egységár1105