Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Neu Zertifikatsband tk.
Themen Neu Zertifikatsband tk.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783193015235
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3510

Számviteli alapismeretek
Számviteli alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633369951
Raktári szám: KP-2236

Bruttó egységár1300

Földrajzi atlasz a középiskolák számára
Földrajzi atlasz a középiskolák számára
Író: Nagy Miklós
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631957365
Raktári szám: NT-81497

Bruttó egységár3163