Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 1. TK.+CD
Themen Aktuell 1. TK.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016907
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár8350

Érettségi témakörök vázlata kémia k és eme/2024
Érettségi témakörök vázlata kémia k és eme/2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634997351
Raktári szám: MX-1365

Bruttó egységár4680

Kémia II. MF
Kémia II. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631893182
Raktári szám: NT-13207/M

Bruttó egységár307