Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom B 11./NAT
Színes irodalom B 11./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631998351
Raktári szám: OH-MIR11TB

Bruttó egységár2780

Újgenerációs-Történelem 11 MF.
Újgenerációs-Történelem 11 MF.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634361411
Raktári szám: FI-504011102/1

Bruttó egységár1670

Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636974589
Raktári szám: MS-2190

Bruttó egységár1075