4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Nyelvtan felmérőfüzet 5./NAT
Író: --
Társadalomismeret 10.TK.Szakiskolás
Író: --
A romantika és a XX.század zenéje
Író: --
Szabotázs a hátizsákban és más mesék fizikából
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kon-Takt 2. mf.
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631960402
Raktári szám:
NT-56542/M
Bruttó egységár
2990
Solutions Upp.interm.TB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194552073
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
7435
Kon-Takt 1. CD
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631966497
Raktári szám:
NT-56541/CD
Bruttó egységár
5375