Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Történelmi szgy. 9.
Történelmi szgy. 9.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636971632
Raktári szám: MS-3603

Bruttó egységár1400

Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Vendéglátás és gazdálkodás szakiskolásoknak 2.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631660371
Raktári szám: MK-6037-0

Bruttó egységár2110

Földrajz 10. TK/NAT
Földrajz 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979527
Raktári szám: NT-17136/1

Bruttó egységár1850