Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gépipari technológia 1. FGY.
Gépipari technológia 1. FGY.
Író: --
Kiadó: Göttinger Bt.
ISBN: 46848489645
Raktári szám: GK-59041

Bruttó egységár464

Gyűjtemény a Fizika emelt szintű oktatáshoz11-12
Gyűjtemény a Fizika emelt szintű oktatáshoz11-12
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362500
Raktári szám: OH-FIZ1112E

Bruttó egységár5780

Biológia III. MF.
Biológia III. MF.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631933253
Raktári szám: NT-16408/M

Bruttó egységár820