4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Excalibur/Graded Readers 3.
Író: --
Go Movers SB
Író: --
Érettségi felkészítő Matematika középszint 2024
Író: --
Szóról-szóra német szóbeli érettségi fgy.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Történelem IV.o. TK.-új
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631972184
Raktári szám:
NT-14425/1
Bruttó egységár
2610
Steps kazetta
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
775226842
Raktári szám:
NT-56347/H
Bruttó egységár
1655
Anyanyelv szakképzősöknek 10. TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636974589
Raktári szám:
MS-2190
Bruttó egységár
1075