Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Természettudomány Fizika modul 11./NAT2020
Természettudomány Fizika modul 11./NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362654
Raktári szám: OH-FIZ11TA

Bruttó egységár2000

New Headway Interm. (4th Ed.) WB+key
New Headway Interm. (4th Ed.) WB+key
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194768689
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2890

Fizika 9. TK.
Fizika 9. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974355
Raktári szám: NT-17135

Bruttó egységár1920