4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Mérföldkő 1. 8.o. mf.
Író: --
Tesztek a nyelvvizsgán francia középfok
Író: --
Magánlevelezés és hivatalos levélírás angolul(Biz)
Író: --
Számítástechnika IV. MF
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Vendéglátó ismeret
Író:
--
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
ISBN:
9789633369029
Raktári szám:
KP-2122
Bruttó egységár
3325
Upstream Beginner SB
Író:
--
Kiadó:
Express Publishing
ISBN:
011111120044
Raktári szám:
EX-
Bruttó egységár
4520
Egészségfejlesztés
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631665246
Raktári szám:
MK-6052-4
Bruttó egységár
3490