Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Delfin Tanári kézikönyv
Delfin Tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190216017
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár7280

Channel your English upper-interm. Companion
Channel your English upper-interm. Companion
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789603792314
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár715

Kémia 10. TK
Kémia 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631918830
Raktári szám: NT-14307

Bruttó egységár1316