Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nouveau France-Euro-Express 3. tanári kézikönyv
Nouveau France-Euro-Express 3. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631956467
Raktári szám: NT-13398/K/1

Bruttó egységár2600

Abitraining Mittelstufe B1. MF.
Abitraining Mittelstufe B1. MF.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631956818
Raktári szám: NT-56504/M

Bruttó egységár3395

Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Színes irodalom 12./NAT 2020/ ÚJ.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364160
Raktári szám: OH-MIR12TB

Bruttó egységár2340