Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Sag za sagom 1. TK. NAT
Sag za sagom 1. TK. NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975147
Raktári szám: NT-56365/NAT

Bruttó egységár3120

Informatika feladatgyűjtemény
Informatika feladatgyűjtemény
Író: --
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789632066394
Raktári szám: JO-0010

Bruttó egységár1680

Matematika 11 TK.fel.megoldása
Matematika 11 TK.fel.megoldása
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631629750
Raktári szám: MK-2975-9

Bruttó egységár2190