Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Magyar nyelv és kommunikáció12 MF/OFI/Kísérleti
Magyar nyelv és kommunikáció12 MF/OFI/Kísérleti
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789636829261
Raktári szám: FI-501011202

Bruttó egységár1350

Informatika, számítástechnika 10. TK
Informatika, számítástechnika 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636973650
Raktári szám: MS-2150

Bruttó egységár1775

Biológia érthetően középiskolásoknak
Biológia érthetően középiskolásoknak
Író: --
Kiadó: --
ISBN: 9789635651368
Raktári szám:

Bruttó egységár5900