4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Történelem 10. TK NAT/Hat osztályos
Író: --
Nyelvtan, Helyesírás, Szövegtan 9. TK
Író: --
Színes feladatok I. 4.o.
Író: --
Földrajz szóbelire készülök elmélet ksz.2024
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia 11.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634649915
Raktári szám:
AP-111101
Bruttó egységár
1550
Társadalomismeret 10.TK.Szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636976491
Raktári szám:
MS-3045
Bruttó egységár
980
English Plus 2 SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194748575
Raktári szám:
OX-4748575
Bruttó egységár
5910