4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Újgenerációs-Magyar nyelv TK. 9.
Író: --
Traveller Level B2 SB
Író: --
Érettségi last minute Matematika(Biz) /2024
Író: --
Fizika 9. TK.-középiskolás
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Magyar nyelv 9. TK.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634652014
Raktári szám:
AP-090302
Bruttó egységár
1785
Német feladatsorok középszint-átdolgozott+CD
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631945119
Raktári szám:
NT-56470
Bruttó egységár
3990
/Érettségi témavázlatok történelem kszint./2024
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
0166540000006
Raktári szám:
MS-3324U
Bruttó egységár
3980