4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Számítástechnika-Alapismeretek
Író: --
Fizika II. tk.-szakközépisk.
Író: --
New English File interm. WB+key+CD
Író: --
Sokszínű Irodalom 9. TK II. kötet
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom 12. TK.-szakközépiskolás
Író:
--
Kiadó:
Korona Kiadó
ISBN:
9789639589674
Raktári szám:
KO-0220
Bruttó egységár
1400
Történelmi esszévázlatok éretts. 2024(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789635781171
Raktári szám:
RK-
Bruttó egységár
4490
Solutions Advanced class CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194552233
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
3890