Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

New English File pre-int.SB.
New English File pre-int.SB.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194384339
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár5370

Történelem és társadalomismeret 9.-szakiskolás
Történelem és társadalomismeret 9.-szakiskolás
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631968767
Raktári szám: NT-12551/1

Bruttó egységár1990