4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Olvasónapló
Író: --
Generation 2000 1. WB
Író: --
New Chatterbox Starter WB
Író: --
Market Leader pre-inter. 3rd Business SB.(Biz)
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom TK. 9.o.
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Novitas Kiadó
ISBN:
9789639216075
Raktári szám:
PL-0073
Bruttó egységár
810
Matematika Emelt szintű tananyag 11-12
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789631974850
Raktári szám:
NT-17512
Bruttó egységár
2370
Cukrászati technológia I.
Író:
--
Kiadó:
FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN:
9639107427
Raktári szám:
É-307/I
Bruttó egységár
1210