Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Headway Interm. (4th Ed.) SB+CD itutor
New Headway Interm. (4th Ed.) SB+CD itutor
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194770200
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6995

Fizika 9-10.B I. TK/NAT
Fizika 9-10.B I. TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256140
Raktári szám: OH-FIZ910TB/I

Bruttó egységár3340

Biológia 9. TK./2020/NAT
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178305
Raktári szám: OH-BIO09TA

Bruttó egységár1920