4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Irodalmi esszévázlatok érettség. k és emelt2024
Író: --
Történelem III.o. TK.
Író: --
Érettségi fgy. matematikából 9-10.Elméleti(Biz)
Író: --
Fizika 10. TK-szakiskolás
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
New Headway Interm. (4th Ed.) SB+CD itutor
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194770200
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
6995
Fizika 9-10.B I. TK/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256140
Raktári szám:
OH-FIZ910TB/I
Bruttó egységár
3340
Biológia 9. TK./2020/NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156178305
Raktári szám:
OH-BIO09TA
Bruttó egységár
1920