Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Gyűjtemény a Biológia emelt1112./2020/NAT
Gyűjtemény a Biológia emelt1112./2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362562
Raktári szám: OH-BIO1112E

Bruttó egységár2920

Stufen International 3.Zusatzübungen
Stufen International 3.Zusatzübungen
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9783126752756
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2210

Zöld Föld MF./NAT2020
Zöld Föld MF./NAT2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256751
Raktári szám: OH-FNT910MA

Bruttó egységár2300