Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New English File interm. WB-key+CD-magyar
New English File interm. WB-key+CD-magyar
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194501118
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

In English pre-interm. WB Pack+CD
In English pre-interm. WB Pack+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194377461
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2990

A műszaki rajz alapjai
A műszaki rajz alapjai
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632751139
Raktári szám: TM-11012/3/K

Bruttó egységár4390