4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Sokszínű Irodalom 6. MF
Író: --
A Föld amelyen élünk-Hon- és népism. 6. MF
Író: --
Jelenben a múlt 10.
Író: --
Ének-zene 11. TK/2020 NAT
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
New English File interm. WB-key+CD-magyar
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194501118
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4390
In English pre-interm. WB Pack+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194377461
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
2990
A műszaki rajz alapjai
Író:
--
Kiadó:
Tankönyvmester Kiadó
ISBN:
9789632751139
Raktári szám:
TM-11012/3/K
Bruttó egységár
4390