4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Kémia a szakiskolák számára 9. TK.
Író: --
New English File interm. WB+key+CD
Író: --
Fizika 9/NAT/OFI/Kísérleti
Író: --
Nyelvtan, helyesírás, fogalmazás 8.TK.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Irodalom 12.emelt szintű érettségire készül.2024
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636700140
Raktári szám:
MS-3342U
Bruttó egységár
5860
Kémia 9-10.MF.B I. NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256096
Raktári szám:
OH-KEM910MAB/I
Bruttó egységár
1750
Fizika Középiskolásoknak/Elektromosságtan
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631647136
Raktári szám:
MK-3851
Bruttó egységár
2990