Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Hotline Interm. WB
New Hotline Interm. WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194357685
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár1724

Irodalom 11. TK. I. rész
Irodalom 11. TK. I. rész
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631972238
Raktári szám: NT-16320/I

Bruttó egységár2610

Fizika 10. TK. Régi
Fizika 10. TK. Régi
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948806
Raktári szám: NT-16215

Bruttó egységár1580