Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Biológia 9-10.B II.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256515
Raktári szám: OH-BIO910TB/II

Bruttó egységár3060

Matrix Foundation WB
Matrix Foundation WB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194703918
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár2290

Magyar nyelv és irodalom kézik.. 9.o.-szakiskola
Magyar nyelv és irodalom kézik.. 9.o.-szakiskola
Író: --
Kiadó: Pedellus Novitas Kiadó
ISBN: 9789639216280
Raktári szám: PL-0075

Bruttó egységár940