Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Delfin zweibandige 2. tk.
Delfin zweibandige 2. tk.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783191016012
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4580

Irányítástechnikai alapismeretek
Irányítástechnikai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Tankönyvmester Kiadó
ISBN: 9789632750323
Raktári szám: TM-21002

Bruttó egységár2430

New Cutting Edge pre-interm. CD
New Cutting Edge pre-interm. CD
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582825161
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár2490