4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Giro d'italiano 2. tk.+CD/NAT
Író: --
New Headway Advanced (2nd Ed.) WB
Író: --
Ének-zene szak. 9.
Író: --
Érettségi mintafeladat. kémiából 10 írás.emelt2024
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Matematika 12AB felmérő
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631640267
Raktári szám:
MK-4026-4
Bruttó egységár
1190
Irány az ECDL! a középszintű érettségi!
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631946031
Raktári szám:
NT-16072
Bruttó egységár
2300
Újgenerációs-Irodalom 11. SZGY.
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9789634361381
Raktári szám:
FI-501021102/1
Bruttó egységár
1500