Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 2. TK.
Themen Aktuell 2. TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016914
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár6125

*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
*Érettségi irodalom adattár és tesztek 2./2024
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 0172580000005
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár4390

Érettségi mintatételek fizikából 80 középsz.
Érettségi mintatételek fizikából 80 középsz.
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789632618104
Raktári szám: MX-1106

Bruttó egységár3680