Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Matematika 9. gyakorló feladatlapok
Matematika 9. gyakorló feladatlapok
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631961959
Raktári szám: NT-16102/F

Bruttó egységár1640

Kémia 9. szakiskolás
Kémia 9. szakiskolás
Író: --
Kiadó: Korona Kiadó
ISBN: 9789639191914
Raktári szám: KO-0135

Bruttó egységár1695

Biológia 10. TK.
Biológia 10. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631959017
Raktári szám: NT-16208/1

Bruttó egységár1880