Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia 12. NAT 2012
Biológia 12. NAT 2012
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631977561
Raktári szám: NT-17459

Bruttó egységár1545

Újgenerációs-Matematika 10/II
Újgenerációs-Matematika 10/II
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634360308
Raktári szám: FI-503011002/1

Bruttó egységár1600

Spanyol nyelvkönyv III. kazetta
Spanyol nyelvkönyv III. kazetta
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 87232
Raktári szám: NT-13366/H

Bruttó egységár2000