Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes érettségi tételek biológiából-középsz.2024
Színes érettségi tételek biológiából-középsz.2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634998723
Raktári szám: MX-1963

Bruttó egységár4680

New English File interm. WB+key+CD
New English File interm. WB+key+CD
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194518062
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár4390

Irány az ECDL! a középszintű érettségi!
Irány az ECDL! a középszintű érettségi!
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631946031
Raktári szám: NT-16072

Bruttó egységár2300