4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Olvasás-írás Készségfejlesztő füzet 1./NAT 2020
Író: --
Kozma Béla:Dajka Szakképzési ismeretek
Író: --
Irodalom 10. TK.
Író: --
Négyjegyű függvénytáblázat/fehér/NAT
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
A romantika és a XX.század zenéje
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631962826
Raktári szám:
NT-00965/CD
Bruttó egységár
1100
Kémia 9. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631643367
Raktári szám:
MK-4336-7-K
Bruttó egységár
2690
Matrix Foundation SB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194386456
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
4490