Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Lagune 3. tk.+CD
Lagune 3. tk.+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016266
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4730

Földrajz 10. TK/NAT
Földrajz 10. TK/NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631976427
Raktári szám: NT-17136

Bruttó egységár1850

Kémia 9. TK. /2020/NAT
Kémia 9. TK. /2020/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178275
Raktári szám: OH-KEM09TA

Bruttó egységár1600