Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

New Opportunities Pre-interm. TB+CD
New Opportunities Pre-interm. TB+CD
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9781405841436
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár5525

Prizma-Biológia 10. TK
Prizma-Biológia 10. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631955170
Raktári szám: NT-14231

Bruttó egységár1930

Földrajz érettségi 2./ Regionális földrajz k. és e
Földrajz érettségi 2./ Regionális földrajz k. és e
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 9786156079848
Raktári szám:

Bruttó egységár5490