Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Kon-Takt 1.TK/NAT
Kon-Takt 1.TK/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256997
Raktári szám: OH-NEM09T

Bruttó egységár3395

Felszolgáló ismeretek
Felszolgáló ismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633370346
Raktári szám: KP-02271

Bruttó egységár1990

Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2020
Kidolgozott emelt szintű történelem érettségi 2020
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631648072
Raktári szám: MK-1070/20

Bruttó egységár2190