4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Érettségi tételek történelemből/2019
Író: --
Sokszínű Irodalom 9. TK I. kötet
Író: --
Számítástechnika IV. felmérő
Író: --
I-Spy 1. SB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Kémia 9. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631628227
Raktári szám:
MK-2822-1
Bruttó egységár
1625
Lagune 3. tk.+CD
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783190016266
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
4730
Fizika 9. TK.
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9789632612645
Raktári szám:
MX-225B
Bruttó egységár
2080