Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Földrajz 9. TK./2020 NAT
Földrajz 9. TK./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178398
Raktári szám: OH-FOL09TB

Bruttó egységár2000

Schritte International 6.Kursbuch+Arbetsbuch+CD
Schritte International 6.Kursbuch+Arbetsbuch+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018567
Raktári szám:

Bruttó egységár4300

Matematika 9.TK.
Matematika 9.TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974553
Raktári szám: NT-17102

Bruttó egységár2370