4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Irodalom 12.emelt szintű érettségire készül.2024
Író: --
Környezetismeret 2. o. /Konsept-H
Író: --
Földrajz 9. TK
Író: --
Érettségi tételek történelemből 2022
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Természetismeret-Földrajz 10.
Író:
--
Kiadó:
Apáczai Kiadó
ISBN:
9789634652229
Raktári szám:
AP-101005
Bruttó egységár
1135
Magy nyelv és ir. szóbeli emelt szintű érett. 2019
Író:
--
Kiadó:
Corvina Kiadó
ISBN:
9789631365689
Raktári szám:
CO-
Bruttó egységár
1990
Érettségi fgy. matematikából 9-10.Elméleti(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789632619231
Raktári szám:
MX-1159
Bruttó egységár
2880