Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Ács szakrajz
Ács szakrajz
Író: --
Kiadó: Szega Books Kft.
ISBN: 9789639702837
Raktári szám: GS-4-04

Bruttó egységár5350

Érettségi tételek Magyar 30emelt szint/2024
Érettségi tételek Magyar 30emelt szint/2024
Író: --
Kiadó: Maxim Könyvkiadó
ISBN: 9789634998129
Raktári szám: MX-2003

Bruttó egységár3880

Allons-y 1. CD
Allons-y 1. CD
Író: --
Kiadó: Lexika Kiadó Kft.
ISBN: 676434313
Raktári szám: LX-

Bruttó egységár3500