Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Tangram Aktuell 3. Lektion 1-4+CD
Tangram Aktuell 3. Lektion 1-4+CD
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190018185
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár4880

Colourful Mathematics 10.
Colourful Mathematics 10.
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 0114790000000
Raktári szám: MS-6310

Bruttó egységár4980

Az ember és a Föld TK./NAT
Az ember és a Föld TK./NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631979534
Raktári szám: NT-17230/1

Bruttó egységár1850