4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Fizika 9. MF.-szakközépiskolás
Író: --
New Happy House 1 Activity Book
Író: --
Matura Leader SB Level B1/2020
Író: --
Békés Pál Csikágó
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Klasszikus örökségünkből-szöveggyűjtemény
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224551
Raktári szám:
PD-110
Bruttó egységár
1950
Fizika 10. TK-szakiskolás
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631948066
Raktári szám:
NT-12625
Bruttó egységár
1570
Kémia TK. 9.o
Író:
--
Kiadó:
Pedellus Tankönyvkiadó Kft.
ISBN:
9789639224865
Raktári szám:
PD-195
Bruttó egységár
1480