Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Nyelvi kommunikációs TK. 9.
Nyelvi kommunikációs TK. 9.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631948035
Raktári szám: NT-12555/1

Bruttó egységár810

Vendéglátó szakmai alapismeretek
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9799633369714
Raktári szám: KP-2194

Bruttó egységár3840

Kon-Takt 1. tk.
Kon-Takt 1. tk.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631960365
Raktári szám: NT-56541

Bruttó egységár2990