4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Mondd ki,írd le,törd a fejed!
Író: --
Katonai alapismeretek mf.
Író: --
Jogi alapismeretek 10.
Író: --
Inform. szóbeli érettségi közép- és emeltsz. ÚJ
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia I. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631628326
Raktári szám:
MK-2832-9
Bruttó egységár
2440
Em neu-Brückenkurs TK.
Író:
--
Kiadó:
Hueber Kiadó
ISBN:
9783195016964
Raktári szám:
HV-
Bruttó egységár
5160
New English File advanced TB+CD
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194594813
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
8940