Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Solutions Upp.interm. WB.
Solutions Upp.interm. WB.
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194552028
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár3290

The New Cambridge English Course 3. SB
The New Cambridge English Course 3. SB
Író: --
Kiadó: Cambridge University Press
ISBN: 9780521376396
Raktári szám: CU-

Bruttó egységár3575

Regionális földrajz TK.
Regionális földrajz TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631950816
Raktári szám: NT-15136/2

Bruttó egységár1770