Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Channel your English upper-interm. SB
Channel your English upper-interm. SB
Író: --
Kiadó: M.M.Publications
ISBN: 9789603792260
Raktári szám: EK-

Bruttó egységár3670

Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Fizika 10. Hőtan és elektromágnesesség
Író: --
Kiadó: Apáczai Kiadó
ISBN: 9789634659617
Raktári szám: AP-101402

Bruttó egységár1705

Fizika 11. TK.
Fizika 11. TK.
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631963212
Raktári szám: NT-16315/1

Bruttó egységár2380