Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 12.B/NAT
Színes irodalom 12.B/NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634364160
Raktári szám: OH-MIR12TB

Bruttó egységár2340

New Cutting Edge pre-interm. WB+key
New Cutting Edge pre-interm. WB+key
Író: --
Kiadó: Longman Kiadó
ISBN: 9780582825116
Raktári szám: LM-

Bruttó egységár3175

Prizma-Fizika 9. TK
Prizma-Fizika 9. TK
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631954395
Raktári szám: NT-14132

Bruttó egységár1700