Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Start Neu mf./NAT
Start Neu mf./NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631975550
Raktári szám: NT-56440/M/NAT

Bruttó egységár2825

Solutions Pre-interm. TB
Solutions Pre-interm. TB
Író: --
Kiadó: Oxford University Press
ISBN: 9780194551779
Raktári szám: OX-

Bruttó egységár6745

Kémia 9. MF
Kémia 9. MF
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631923230
Raktári szám: NT-16107/M

Bruttó egységár447