4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Történelem 10. MF /OFI/Újgenerációs
Író: --
Angol nyelv felkészítő k. közép és emelt
Író: --
Valóságközeli matematika
Író: --
Gyűjtemény a Földrajz emelt szintű okt.11-12.
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Érettségi mintatételek és témak. v.Test.2024(Biz)
Író:
--
Kiadó:
Libro-Trade Kft.
ISBN:
9789634997221
Raktári szám:
MX-1917
Bruttó egységár
4680
Deutsch International 1. mf.
Író:
--
Kiadó:
Maxim Könyvkiadó
ISBN:
9799639489478
Raktári szám:
MX-
Bruttó egységár
1380
Pénzügy III. Államháztartás és adózási ismeretek
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631980035
Raktári szám:
NT-58344/III/1
Bruttó egységár
3490