Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Földrajz 9. TK./2020 NAT
Földrajz 9. TK./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178299
Raktári szám: OH-FOL09TA

Bruttó egységár1800

Pénzügy példatár és Fgy. I.
Pénzügy példatár és Fgy. I.
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789631979138
Raktári szám: NT-58344/I/P/1

Bruttó egységár2700

Ének-zene 10. TK
Ének-zene 10. TK
Író: --
Kiadó: Mozaik Kiadó
ISBN: 9789636976217
Raktári szám: MS-2464U

Bruttó egységár3350