Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Földrajz 9-10 I.A MF./2020 NAT
Földrajz 9-10 I.A MF./2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156256201
Raktári szám: OH-FOL910MA/I

Bruttó egységár2000

Stufen International 1. tk.
Stufen International 1. tk.
Író: --
Kiadó: Klett Kiadó
ISBN: 3126752802
Raktári szám: RK-

Bruttó egységár2280

Történelem 9.ATK/2020 NAT
Történelem 9.ATK/2020 NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786156178220
Raktári szám: OH-TOR09TA

Bruttó egységár2380