Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Deutsch.com 1. tanári kézikönyv
Deutsch.com 1. tanári kézikönyv
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190416585
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár5420

Géprajz
Géprajz
Író: --
Kiadó: FVM Vidékfejlesztési, Képzési és Szaktan. Int.
ISBN: 45978
Raktári szám: G-371

Bruttó egységár2000

Biológia középiskolásoknak,érettségizőknek/2024
Biológia középiskolásoknak,érettségizőknek/2024
Író: --
Kiadó: Panem Kiadó
ISBN: 9786155186981
Raktári szám: Panem

Bruttó egységár6900

Loading...