Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Színes irodalom 10.SZGY /NAT
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9786155205064
Raktári szám: NT-0021/2

Bruttó egységár1320

Delfin 2. MF--német változat
Delfin 2. MF--német változat
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783191216016
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3130

Gazdasági és vállalkozási környezetünk 9.
Gazdasági és vállalkozási környezetünk 9.
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631667578
Raktári szám: MK-6030

Bruttó egységár3890