4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Érettségi tételek történelemből 30emelt szint/2020
Író: --
Generation 2000 1. Test
Író: --
Számítástechnika II. felmérő
Író: --
Matrix Pre-interm. TB
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Anyanyelv szakképzősöknek 9. TK.
Író:
--
Kiadó:
Mozaik Kiadó
ISBN:
9789636973520
Raktári szám:
MS-2189
Bruttó egységár
963
Földrajz 9-10B II. MF./2020 NAT
Író:
--
Kiadó:
OFI
ISBN:
9786156256737
Raktári szám:
OH-FOL910MB/II
Bruttó egységár
1680
Irodalom 9. szöveggyűjtemény
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631964547
Raktári szám:
NT-14150-16150/SZ
Bruttó egységár
1690