Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok

Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660739 MK-6073-9
Ára: 4390

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Biológia I. TK
Biológia I. TK
Író: --
Kiadó: Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN: 9789631623864
Raktári szám: MK-2386-6

Bruttó egységár2590

Informatikai ismeretek 9-10.o.
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író: Farkas Csaba
Kiadó: Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN: 9789638700025
Raktári szám: JO-0151

Bruttó egységár1995

*Etika 11-12. TK./NAT
*Etika 11-12. TK./NAT
Író: --
Kiadó: Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN: 9789631974904
Raktári szám: NT-17326

Bruttó egységár1860