4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író: --
Language Leader pre-interm. WB+CD
Író: --
Unterwegs Neu A Plus
Író: --
Irodalom 9. TK. I. rész NAT
Író: --
Kompetenciafejlesztő/Természettudomány 7-8
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Ára: 4390
Részletes leírás:
Tweet
Hasonló termékek
Biológia I. TK
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631623864
Raktári szám:
MK-2386-6
Bruttó egységár
2590
Informatikai ismeretek 9-10.o.
Író:
Farkas Csaba
Kiadó:
Jedlik Oktatási Stúdió
ISBN:
9789638700025
Raktári szám:
JO-0151
Bruttó egységár
1995
*Etika 11-12. TK./NAT
Író:
--
Kiadó:
Nemzedékek Tudása Tankönyvkiadó
ISBN:
9789631974904
Raktári szám:
NT-17326
Bruttó egységár
1860