Vendéglátás és gazdálkodás szakisk. példatár

Vendéglátás és gazdálkodás szakisk. példatár  
-- Műszaki Könyvkiadó Kft. 9789631660395 MK-6039-7

Részletes leírás:

 

Hasonló termékek

Themen Aktuell 3.TK.
Themen Aktuell 3.TK.
Író: --
Kiadó: Hueber Kiadó
ISBN: 9783190016921
Raktári szám: HV-

Bruttó egységár3240

 Irodalom 11.A TK./NAT 2020
Irodalom 11.A TK./NAT 2020
Író: --
Kiadó: OFI
ISBN: 9789634362203
Raktári szám: OH-MIR11TA

Bruttó egységár2560

Felszolgáló ismeretek
Felszolgáló ismeretek
Író: --
Kiadó: Képzőművészeti Kiadó
ISBN: 9789633370346
Raktári szám: KP-02271

Bruttó egységár1990