4024 Debrecen, Szent Anna u. 32. | Tel: (06/52) 414-390 | E-mail:
info@tankonyvsprint.hu
Bejelentkezés
Regisztráció
Elfelejtett jelszó
Kosár
Főoldal
Bemutatkozás
Akció
Újdonságok
Információk
Kapcsolat
Kosár
Fizetési, szállítási feltételek
KÖNYV KATEGÓRIÁK
Tankönyv
Általános iskolai tankönyv
Középiskolai tankönyv
Idegen nyelvű könyv
Iskolai gyakorló
Óvodai foglalkoztató
Gyógypedagógia
Szótár
Kötelező, ajánlott olvasmány
Atlasz
CD
Kazetta
Egyéb
NK
Kedvezményes árú könyvek
DVD
Mesekönyv
Facebook
UTOLJÁRA NÉZETT
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író: --
Juhász Ágnes:Memóriaőrző(Biz)
Író: --
Ki(s)számoló 1.o.NAT
Író: --
Pons Spanyol nyelvkönyv lustáknak(Biz)
Író: --
Nuovo Progetto Italiano 2A+CD NAT
Író: --
Íróink
Keresés az adatbázisban
Összes
Könyvcím
Kiadó
ISBN
Raktári szám
Tankönyv
»
Középiskolai tankönyv
»
Vendéglátó szakmai alapismeretek
Író:
--
Kiadó:
Képzőművészeti Kiadó
ISBN:
9799633369714
Raktári szám:
KP-2194
Ára: 3840
Tweet
Hasonló termékek
Ételkészítési ismeretek 2. Élelmi anyagok
Író:
--
Kiadó:
Műszaki Könyvkiadó Kft.
ISBN:
9789631660739
Raktári szám:
MK-6073-9
Bruttó egységár
4390
New Plus Beginners
Író:
--
Kiadó:
M.M.Publications
ISBN:
9789603799658
Raktári szám:
EK-
Bruttó egységár
3605
Pacesetter starter WB
Író:
--
Kiadó:
Oxford University Press
ISBN:
9780194363266
Raktári szám:
OX-
Bruttó egységár
1352